02 siječnja 2015

Najbolje rublje za oblikovanje, davanje oblina i podizanje grudi



Napisala Sheila Dicks
Vaša odjeća čini više od samog grijanja tijela – ima moć stvarati iluzije. Ono što nosite može ili učiniti da izgledate manji ili veći; mlađi ili stariji; seksi ili ne – a sve to počinje sa donjim rubljem. Stil i oblik vaše odjeće i kako pristaje vašem tijelu jako je važan za kompletni izgled vašeg tijela. Ipak, vaše donje rublje tu započinje predstavu. Donje rublje ne važno za onaj završni dodir kao što je kreiranje vitkijeg struka, manje pozadine ili zaobljenije figure. Zato, prije nego se počnete odijevati prema obliku tijela uložite u donje rublje koje će postaviti osnovu. Ovdje je nekoliko komada koji će vam pomoći u početku:

Za smanjivanje velikih grudi birajte grudnjak koji ima veće košarice, a pruža dodatnu podršku i izgleda dobro. Ako imate velike grudi i želite izgledati mladoliko, linija grudi treba vam biti na pola puta između ramena i lakta. Viseće grudi čine vas starijima.

Za privid tanjih nogu zategnite trbuh, pozadinu, bokove i noge noseći rastezne hlačice ili steznjak koji sakriva nakupine i kreira izgled zaglađenosti. To je samo nekoliko primjera. Tip koji odaberete ovisi o onome što ćete odjenuti. Donje rublje ne smije biti vidljivo kroz odjeću.

Za vitkiji izgled srednjeg dijela tijela i kreiranje oblina nosite korzet.


Izgledajte odlično u T-majicama i puloverima noseći grudnjake sa oblikovanih košaricama, bez vidljivih šavova i čipke.


Naramenice koje izviruju su zabranjene. Nosite grudnjak bez naramenica sa ugrađenom žicom. Odličan je za podizanje grudi i nećete se morati brinuti za naramenice. Ili nosite smanjeni na leđima (za majice sa visoko rezanim rukavima) ili bez naramenica.