12 rujna 2014

Što odjenuti za blagdansku zabavu



Napisala Sheila Dicks

Sezona je blagdana, vrijeme za jelo, piće i druženje. Wow! Ako se volite družiti, ali vas frustrira pronalaženje savršene odjeće za tu prigodu, niste jedini. Mnoge žene ne znaju što odjenuti niti za svaki dan, a kad se radi o odijevanju za posebnu priliku, to postaje dvostruko teže. Jedan od načina kako žene prelaze preko ovog problema je da odjenu nešto što će ih spojiti sa okolinom (radije bi da ih se ne primijeti). Upoznala sam žene koje su postale tako frustrirane pronalaženjem odgovarajuće odjeće da su radije odustale i jednostavno ostale kod kuće. Ako se možete povezati sa bilo kojom od ovih situacija, imam prijedloge kako da izgledate odlično ove blagdanske sezone. Ipak, ako ste netko tko se brzo naživcira i nimalo ne znate odakle početi – vrijeme je za učenje o stilu i modi.

Obiteljski događaji
Najbolja stvar vezana uz obiteljska okupljanja jest to što nisu formalna, nego opuštajuća. Poželjet ćete izgledati odlično, ali bez previše muke. Za početak odaberite odjeću prelijepih boja – onih koje vam najbolje pristaju. Crvena je uvijek dobar izbor, jer sve nijanse crvene pristaju gotovo svakoj ženi.

Večere i zabave sa koktelima
Haljine od svilenkastih, seksi materijala su obaveza za zabave sa koktelima i večerom. Ako odjenete haljinu bez rukava, također odjenite takne hulahopke neutralne boje – da održite balans i eleganciju. Odaberite blještave modne dodatke, ali ne previše njih.

Novogodišnja večer
Ovo je savršeno vrijeme da zabljesnete. Ovisno o prigodi odaberite ili dugu ili kratku haljinu.

Ovo je samo nekoliko prijedloga vezanih uz odjeću za zabave. Kad birate odjeću morate mislite na oblik svog tijela, boje koje vam pristaju, vašu modnu osobnost i prikladne modne dodatke.