28 studenoga 2014

Kako nositi usku suknju



Napisala Sheila Dicks

Uska suknja je obaveza ovog proljeća. Ako postoje nešto savršeno u vezi uske suknje, to je njezina klasičnost i uvijek stilska prilagođenost. Također odgovara većini oblika tijela i može se nositi na razne načine. Ovisno o materijalima i sa čime se spoji može ju se nositi kao elegantnu večernju odjeću ili za dan na plaži.
Kao što znate, svaka osoba ima jedinstvene boje, oblik tijela, modnu osobnost i slično, što znači da ne postoji univerzalni izgled (govoreći o uskoj suknji) koji bi bio fantastičan za svakoga.  Ja volim kreirati odličan izgled, zato svaki od ovih izgleda je odličan za tipove tijela koje opisuje.

Večer za izlazak

Ovo je odlična odjeća za večer sa izlaskom, za ženu koja ima klasičnu ili romantičnu modnu osobnost! Ovaj izgled najbolji je za ženu koja ima oblik tijela kao pješčani sat, ili oblik pravokutnika i voli nositi tamne boje. Ovaj izgled najbolji je za spoj na večeri i osvojit će vam bodove jer crvena boja je sinonim za strast, a pokazat ćete svoje obline bez previše razotkrivanja. Bez obzira koje boje vam odgovaraju, ova crvena je sigurno prava za vas.

Profesionalna haljina
Uska suknja u profesionalnom izdanju! Ovaj izgled je najbolji za ženu koja voli tople boje i ima sportsku ili klasičnu modnu osobnost i pravokutni ili pješčani sat za oblik tijela.

Opušteno dnevno
Ovo je uska suknja u opuštenom izdanju. Balerinke, teksas, nakit i torbica čine ju opuštenom. Ovaj stil je najbolji za dramatičnu modnu osobnost koja ima ovalni, trokutasti ili pješčani sat kao oblik tijela.

Večernja elegancija
Ovaj primjer izgleda najbolje na ženi koja ima romantičnu modnu osobnost. Ona voli lagane i tople boje, a tijelo joj je oblika pravokutnika ili pješčanosg sata.

Jeste li ikad primijetili da, gotovo uvijek, kada iziđete na neko večernje događanje većina žena u sobi nosi crnu odjeću? Zašto? Jednostavno je, ona daje izgled vitkosti, a u trgovinama je većinom crna odjeća. Ono što većina žena ne zna je biranje drugačije boje, ili čak neutralne – jedna od za njih najboljih boja neće samo kreirati izgled vitkosti, već će izgledati zanosno jer nose boju koja odgovara boji njihove kose, očiju i tona kože. Taj izgled može se kreirati korištenjem gotovo bilo koje boje. Ali izbor je na vama.