23 svibnja 2011

Modne pogreške zbog kojih ćete garantirano izgledati starije

Sheila's Fashion Sense
Email: sheila@sheilasfashionssense.com

Modne pogreške zbog kojih ćete garantirano izgledati starije



1. Zastarjela ručna torbica

Kad ste posljednji put kupili ručnu torbicu? Ako to nije bilo ove ili prošle godine, treba vam obnova. Svaki put iznova, žene obraćaju premalo pažnje na svoje ručne torbice. Rijetko ih obnavljaju ili ako i kupe novu torbicu – ne kupuju novu odjeću u skladu sa njom.
Ako ste i vi zaposlena žena, zadnje u mislima vam je ručna torbica. Ipak, ako želite izgledati stilizirano morate obratiti pažnju i na taj detalj. Ručna torbica mora biti usklađena sa odjećom i u skladu sa veličinim tijela. Znate da imate problem ako vam torbica na bilo koji način sliči na bakinu.

2. Trajni uvojci

Čvrsti trajni uvojci će vas postarati u trenutku. Frizuru održavajte modernom i u skladu sa oblikom lica.

3. Sitni zlatni lančići

Sitni zlatni lančići su zastarjeli. Možda ste ih i skupo platili ili su vam zaista dragi, ali ako ne želite izgledati starije – spremite ih.
Odaberite modne dodatke koji su više u toku sa današnjim stilovima.

4. Balerinke

One su možda udobne i vjerojatno ih nosite već godinama, ali sjetite se – i one vas čine starijima. Prebacit će vas ravno u slijedeću dekadu.

5. Dekorativne veste

Vezom ukrašene veste i puloveri ne samo da vas čine krupnijima, nego i dodaju nekoliko godina.
Počistite ormar i riješite se takve odjeće, pa nabavite nešto novijeg datuma.

6. Hlače sa elastičnom gumicom oko struka

Kad se zadnji put ugledali modernu ženu da nosi ovakve hlače? Odgovor je najvjerojatnije 'nikad." One jesu udobije kada sakupite koji kilogram viška – ali čine da izgledate krupnije i 10 godina starije.

7. Prevelike majice

Mnoge žene pokušavaju sakriti svoje tijelo ispod velike odjeće misleći da ih to čini tanjima. Prava je istina – posve suprotno. Velika odjeća bez pravog oblika čini vas većina nego što zaista jeste. Majica koja prati oblik tijela, ali nije uska učinit će da izgledate mlađe i vitkije.