13 prosinca 2010

"Living Better...For Less" 3



The Dollar Stretcher

"Living Better...For Less"
August 20, 2007
Volume 12, Number 34

=======================================================

Loš miris iz zamrzivača

Moja majka me naučila ovo, a djelotvorno je još i sad, mnogo godina kasnije. Kako bi spriječili da se jaki mirisi šire smrznutom hranom u zamrzivač stavite nekoliko plastičnih vrećica napunjenih briketima ugljena. Zamijenite komade ugljena svako ljeto kada počinje sezona roštilja. Ovo je fantastično rješenje za gotovo mali trošak.
Michigan Gardener

*********
Madrac za jogu

Ako vježbate jogu na tepihu, ali vam se stopala kližu, umjesto kupovine skupog madraca za jogu, uzmite komad tepisona sa gumom na donjoj strani. Odličan je protiv klizanja, a ne treba vam jastuk, jer ste na dvostrukom tepihu. Može vam čak pomoći i tanka, 10 cm duga ljepljiva vrpca za vježbe u uspravnom položaju. Sada mi je drago što uz zdraviji način života mogu malo uštedjeti!
Natalie Anne L. in Vancouver, British Columbia, Canada

*********
Spremanje zamjene za jaja

Jednom kada otvorite posudu sa proizvodom koji zamjenjuje jaja, sadržaj se vrlo brzo počinje kvariti. Evo savjeta kako sačuvati cijeli sadržaj. Jednom kada posudu otvorite, prebacite zamjenu za jaja u posudicu za pravljenje kocki leda i zamrznite. Kada je sadržaj zamrznut, prebacite kocke u vrećicu sa zatvaračem i spremite ponovo u zamrzivač. Tri ovakve kocke dovoljne su za 1/4 šalice.
SW, Wisconsin

=======================================================

Hvala!

Informacije o publikaciji:
Copyright "The Dollar Stretcher, Inc." 2007. Sva prava pridržana.
Kopije se mogu distribuirati bez dodatnog elektroničkog odobrenja. Ovaj newsletter možete reproducirati, bez izmjena, bez komercijalnih svrha i bez gore navedenog dopuštenja. Pretpostavlja se da će sva pitanja, savjeti i odgovori biti pisani bez ispravaka i bez dopuštenja osoba navedenih u njima. Ime i e-mail adresa osobe navedene u newsletteru neće se koristiti bez specifičnog zatraženja ili dozvole. Sva pisma postaju vlasništvo tvrtke "The Dollar Stretcher, Inc".

Informacije o sponzorstvu:
The Dollar Stretcher objavljuje 8 različitih e-zina i stiže do više od 400,000 čitatelja svakog tjedna. Informacije o plaćanjima dostupne na mailto:marketing@stretcher.com

The Dollar Stretcher, Inc. (c) 2007
Sva prava sadržana.

gary@stretcher.com
http://www.stretcher.com