30 prosinca 2010

"Living Better...For Less" 7



The Dollar Stretcher

"Living Better...For Less"
September 3, 2007
Volume 12, Number 36

=======================================================

Reportaža o čišćenju na suho

Moja je mama radila u čistionici 22 godine. Pa iako joj još uvijek redovito žele očistiti odjeću besplatno, ona to radije čini sama. Stalno ponavlja da nije čišćenje ono što stvara probleme. To je sušenje! Većinu vremena donje rublje koje zahtijeva „suho čišćenje“ ona opere u hladnoj vodi na laganom ciklusu i zatim suši položeno na dasku.
LLP

*********
Naušnice za fond hitnosti

Godinama sam čuvala ušteđenivu za slučaj hitnosti na štednom računu (sa oko 1% kamate), misleći da ću ga tako moći koristiti bez ikakvih nedostataka. Na kraju sam zatražila od banke podizanje tog novca. Ispalo je da je kamata narasla na 5%, ali nije bilo nikakve naknade za podizanje novca u bilo kojem trenutku! Uvijek se isplati raspitati.
Mary

*********
Recikliranje prije ili kasnije

Znam da mnogi vole koristiti sustav za recikliranje Freecycle. Nedavno, pročitala sam članak o ženi koja je reciklirala sav svoj namještaj prije selidbe, a zatim je nabavila "nove" stvari kada se doselila u novi grad. Radeći tako uštedjela si je troškove selidbe. Ovo mi zvuči kao pametna ideja.
Debbie

=======================================================

Hvala!

Informacije o publikaciji:
Copyright "The Dollar Stretcher, Inc." 2007. Sva prava pridržana.
Kopije se mogu distribuirati bez dodatnog elektroničkog odobrenja. Ovaj newsletter možete reproducirati, bez izmjena, bez komercijalnih svrha i bez gore navedenog dopuštenja. Pretpostavlja se da će sva pitanja, savjeti i odgovori biti pisani bez ispravaka i bez dopuštenja osoba navedenih u njima. Ime i e-mail adresa osobe navedene u newsletteru neće se koristiti bez specifičnog zatraženja ili dozvole. Sva pisma postaju vlasništvo tvrtke "The Dollar Stretcher, Inc".

Informacije o sponzorstvu:
The Dollar Stretcher objavljuje 8 različitih e-zina i stiže do više od 400,000 čitatelja svakog tjedna. Informacije o plaćanjima dostupne na mailto:marketing@stretcher.com

The Dollar Stretcher, Inc. (c) 2007
Sva prava sadržana.

gary@stretcher.com
http://www.stretcher.com