04 veljače 2011

"Living Better...For Less" 18

Dollar Stretcher Tips

"Living Better...For Less"
October 2, 2007
Volume 9, Number 79

=======================================================

Organizirane police

U trgovinama obućom često imaju višak kutija za cipele, koje ljudi ne ponesu sa sobom kada kupuju obuću. One su fantastičan oblik spremišta i besplatne su! Te su kutije obično čiste, u raznim veličinama, i često imaju rupu na sredini radi lakšeg rukovanja. Odlično izgledaju kad im dodate etiketu, a najbolje su za slaganje iznad ormara po veličini. Kad ih više ne trebate, poklonite ih ili jednostavno reciklirajte.
Gilla

*********
Tajna šamponiranja duge kose

Ako imate kosu dužine ispod ramena, mnogolakše ćete ju šamponirati ako ju zavežete u lagani konjski rep prije močenja kose. Šamponirajte vlasište i konjski rep kao dva odvojena dijela, i tako ih ispirite. Predivno je koliko je tako lakše oprati kosu nego kad je sva raspuštena.
Jana in Arkansas

=======================================================

Trik sa autom po zimi

Mrzim čistiti prozore na autu kad se zamrznu. Zato sam odlučila nešto pokušati i djelovalo je. Navukla sam vrećicu za zamrzavanje preko retrovizora i osigurala gumicom da hladnoća ne može prodrijeti unutra. Zatim sam izvana namazala uljem za kuhanje. Slijedeći put kad se temeperatura spusti na razinu zamrzavanja, samo moram skunuti vrećicu! Ne moram čistiti led sa retrovizora, pa ću stići na posao na vrijeme!
Aju P.

*********
Brza domaća šalša

Sad je vrijeme godine kad je dobro pripremati proizvode od rajčice. Umjesto sjeckanja svakog povrća posebno ako želite pripremiti šalšu, samo ogulite rajčice i ubacite ih u rezač hrane zajedno sa lukom, paprikom i ostalim izborom povrća. Treba vam samo nekoliko sekundi da se sve lijepo usitni. To je dobra ušteda vremena!
Alice

=======================================================

Hvala!

Informacije o publikaciji:
Copyright "The Dollar Stretcher, Inc." 2007. Sva prava pridržana.
Kopije se mogu distribuirati bez dodatnog elektroničkog odobrenja. Ovaj newsletter možete reproducirati, bez izmjena, bez komercijalnih svrha i bez gore navedenog dopuštenja. Pretpostavlja se da će sva pitanja, savjeti i odgovori biti pisani bez ispravaka i bez dopuštenja osoba navedenih u njima. Ime i e-mail adresa osobe navedene u newsletteru neće se koristiti bez specifičnog zatraženja ili dozvole. Sva pisma postaju vlasništvo tvrtke "The Dollar Stretcher, Inc".

Informacije o sponzorstvu:
The Dollar Stretcher objavljuje 8 različitih e-zina i stiže do više od 400,000 čitatelja svakog tjedna. Informacije o plaćanjima dostupne na mailto:marketing@stretcher.com

The Dollar Stretcher, Inc. (c) 2007
Sva prava sadržana.

gary@stretcher.com
http://www.stretcher.com