08 veljače 2011

"Living Better...For Less" 20

The Dollar Stretcher

"Living Better...For Less"
October 8, 2007
Volume 12, Number 41

=======================================================

Zaštita ključeva

Dame, kad ste u pokretu i obavljate zadatke, kupujete, šetate i slično, uvijek nosite odjeću sa džepovima. Ključeve od stana i auta čuvajte u džepu, ne u torbici. Ako vam netko ukrade torbicu, barem ćete se moći vratiti autom i ući u vlastiti dom.

Ovaj savjet je stavljen na ispitivanje kad su mi majku pretukli na parkiralištu jednog trgovačkjog centra i ukrali joj torbicu. Ona nije bila previše ozlijeđena (hvala Bogu), pa se mogla sama dovesti kući. Nije me morala nazvati da dođem po nju, a nije ni morala zamoliti podvornika da joj na silu otvori vrata stana. Nakon što vas opljačkaju želkite što manje nevolja dok se oporavljate!
Pam in Arkansas

*********
Pjenušavi čistač tepiha

Napravila sam vlastito sredstvo za čišćenje tepiha kupila sam komercijalno sredstvo u tekućini i prelila ga u jednu od onih boca koje tekućinu pretvaraju u pjenu. Tada vam je potrebno oko 4 dijela vode i 1 dio sredstva za čišćenje. To zaista rastegne potrošnbju sredstva za čišćenje i manje je skupo od komercijalih pjenušavih sredstava.
Heather B. in CA

=======================================================

Hvala!

Informacije o publikaciji:
Copyright "The Dollar Stretcher, Inc." 2007. Sva prava pridržana.
Kopije se mogu distribuirati bez dodatnog elektroničkog odobrenja. Ovaj newsletter možete reproducirati, bez izmjena, bez komercijalnih svrha i bez gore navedenog dopuštenja. Pretpostavlja se da će sva pitanja, savjeti i odgovori biti pisani bez ispravaka i bez dopuštenja osoba navedenih u njima. Ime i e-mail adresa osobe navedene u newsletteru neće se koristiti bez specifičnog zatraženja ili dozvole. Sva pisma postaju vlasništvo tvrtke "The Dollar Stretcher, Inc".

Informacije o sponzorstvu:
The Dollar Stretcher objavljuje 8 različitih e-zina i stiže do više od 400,000 čitatelja svakog tjedna. Informacije o plaćanjima dostupne na mailto:marketing@stretcher.com

The Dollar Stretcher, Inc. (c) 2007
Sva prava sadržana.

gary@stretcher.com
http://www.stretcher.com