23 veljače 2011

Učinite se prelijepima! Nanošenje make-upa sa novim trikovima

napisala Sabrina Almond



Hej, dame, želite li izgledati bolje nego sa davno iskušanim savjetima? Pa, sada ću vas malo protresti sa iznenađujućim novitetima...

1. Uzmite tamniji korektor: uzmite korektor koji je 1 ili čak 2 nijanse taminiji od boje vaše kože, posebno oko očiju. Svjetlije nijanse pojačavaju tamne krugove i privlače pogled na natečene oči.

2. Ocrtajte cijelo oko: jedna neprekinuta linija oko trepavica jest ono što oko čini većim. Zato zaboravite na ocrtavanje samo do polovice da bi se činili budnijima.

3. Udvostručite maskaru: čak i ako koristite jednu te istu vrstu maskare otkad se šminkate, uzmite sasvim novi za donje trepavice. Stare formule se mrve i stavarnju mrlje, što čini da oko izgleda kao utučeno i bez donjeg kapka.

4. Nanesite balzam za usne: koristite balzam za usne prije nanošenja ruža, kako bi se riješili isušenosti i mrvica, što će svaka boja samo istaknuti. Balzam za usne pomaže da ruž traje duže.

5. Ostavite obrve punijima:tanke obrve dodaju godine vašem licu. Možete ih popuniti korištenjem voska za obrve. On dodajte gustoću "podebljavajući" postojeće dlake.

6. Koristite više rumenila: raznesite boju sa jagodica obraza sve do sljepoočnica, to će licu dati zdravi sjaj. Lice će tada izgledati mladoliko. Nanošenje boje samo na jagodice izgleda neprirodno.

7. Preskočite olovku za usne: Ruževi za usne i sjajila izgledaju bolje kada se nose sami. Olovke za usne "zatvaraju" usne, pa se one zapravo čine manjima.

8. Koristite svoje prste: korištenjem prstiju zagrijat ćete proizvod, zbog čega ćete ga nanijeti ravnomjerno i u pravoj količini. Spužvica nanosi podlogu nejednako, a višak se upija u linije i čini ih izraženijima.

Dame, iskušajte ove triikove i javite mi kako su funkcionirali na vama!

Do slijedećeg puta...