01 kolovoza 2014

Stvari koje muškarci nikad ne bi rekli ženama

Nikada, baš nikada vam ne želimo priznati da smo u kafiću popili 4 piva. Radije ćemo se pretvarati da su nas prijatelji natjerali na samo jedno.

Možda biste vi to htjele čuti, ali baš nikada ne možemo zamisliti situaciju u kojoj bismo rekli "Tvoj kolega je baš zgodan frajer!"

Ni u snu vam nećemo priznati da ste bolji vozači od nas. Čak i kada statistika pokazuje da stvarate dvostruko manje sudara od nas, odbacit ćemo to sa uvjerenjem da se radi o "uroti u ružićastom".

Kad niste kod kuće, hranu jedemo prstima - najradije u krevetu. Isto tako, ne mijenjamo redovito rublje, ne pospremamo krevet, ne zalijevamo cvijeće...

Zaista nije problem što morate otići na poslovni put. Snaći ćemo se kao uvijek - nazvat ćemo mame da nam kuhaju, kupuju, peru i sve ostalo što ide u održavanje kuće.

Tek kada uzmemo slobodne dane od radnog mjesta shvatimo koliko su kućanski poslovi naporni i beskonačni. Zato brže prekidamo odmor i vraćamo se "da tvrtka ne bi propala".

Možda to vama nije jasno, ali taština nam je povrijeđena kad odlučite koristiti dva prezimena. Nije li ekonomičnije samo jedno prezime - ono suprugovo?

Nikad ne bismo priznali da ne znamo sastaviti komad namještaja (kao što je polica za knjige, na primjer), sastaviti konfiguraciju računala, popraviti automobil, peći izvrstan roštilj...

Izluđuje nas kad nam žena na javnom mjestu nešto objašnjava i drži lekciju!

Divne su sve te posudice u bojama, ali mi najradije sitniš držimo u pepeljari. Čak se i nepušači slažu sa takvim rješenjem.

Sviđa nam se tetovaža bodljikave žice ili delfina na popularnoj glumici - ali ne i na budućoj majci naše djece!

Već u 30-oj godini zastrašuje nas pomisao na pregled prostate, iako ne znamo što je to, gdje se nalazi i čemu služi. Ali u filmovima liječnik navlači rukavicu i... Ne, ne i ne!

Prestavljuje nas činjenica da ćemo morati raditi dok i najmlađe dijete završi fakultet i ne zaposli se. A onda su na redu svadbe, pa čuvanje unuka... A mi bismo radije tulumarili sa prijateljima i ponovo (zauvijek) bili 20-godišnjaci!