06 prosinca 2019

Popis za organizirani ormar.


Prošlog tjedna razgovarali smo o tome što je to organizirani ormar. Ovog tjedna pomoći ću vam sa nekim idejama koje potječu sa raznih drugih blogova. Na nekim se nalaze (iako, doduše, na engleskom) razne liste, upitnici i slično koji će vam pomoći da si organizirate ormar u vrlo kratkom roku i sa stvarima koje su vam zaista potrebne i odgovaraju vam.

Recimo, na blogu MAMAMINIMALIST.com možete naći prvi takav popis (tzv. checklist) za organiziranje ormara. Predlažem vam da ga uzmite prijavom na newsletter tog bloga, isplati se čitati ga. Kliknite na naziv bloga iznad i doći ćete to forme za upis.

Na blogu THEANNAEDIT.com možete vidjeti detaljni popis odjevnih predmeta koje je potrebno imati u ormaru da bi se mogle stvoriti kombinacije odgovarajuće za svaku priliku. Klikom na ime bloga doći ćete do tog posta.

I na blog CHERYC.com možete pronaći detaljan opis kako urediti ormar sa kombinacijama za svaku prigodu. Klin na ime bloga da dođete do članka.

Na blogu MAKINGLEMONADEBLOG.com naći ćete još jedan popis (na engleskom) za isprintati kako bi lakše uredili ormar. Klik na ime bloga

Ako na kupovinu odjeće prema ovim savjetima ne želite potrošiti previše novca, moj prijedlog vam je kupovina sa stranice SHEin.com

I to je to za danas. Vidimo se neki drugi put!