08 listopada 2010

Kućna sredstva za prestanak pušenja



Uzmite 1 žličicu mljevene zobi ( ali ne zobene kaše), dodajte 2 čaše prokuhane vode i ostavite tako preko noći. Slijedeće jutro nastalu mješavinu prokuhajte 5-10 min. Popijte to tijekom dana, 2-3 sata nakon svakog obroka. Nemojte piti nakon 21 h. Ovo sredstvo pročišćava tijelo od duhanskih toksina i pomaže vam da se izliječite.

Uzmite 1 čašu glavica hmelja i 4 čaše votke. Rastopite 5-7 kapi ove mješavine u 1 žlici vode i popijte to 2 puta dnevno ( prije ručka i prije odlaska na spavanje).

Uzmite 1 žlicu lišća eukaliptusa, dodajte 2 čaše prokuhane vode, ostavite da stoji 1 sat, procijedite i dodajte 1 žlicu meda i 1 žlicu glicerina. Popijte 50 ml ove mješavine 5-7 puta na dan tijekom 3-4 tjedna.

Svaki puta kada poželite zapaliti cigaretu, sažvačite 1-2 kriške sušenog ananasa sa 1/2 žličice meda.

Pripremite štapiće od sira. Narežite sir na veličinu cigarete i ostavite da se osuši. Stavite ih u kutiju za cigarete. Kada poželite pušiti, uzmite sirni štapić iz kutije i grickajte ga.

Ako se osjećate kao da ste puni otrova u jutro nakon ispijanja alkohola večer ranije i imate odvratnu glavobolju, rastopite 3-5 kapi tekućef amonijaka u 1 čaši tople vode i popijte što je brže moguće. To će vam pomoći.

Želim vam odličan dan!

Yulia Berry.
http://www.GreatHomeRemedies.com