06 listopada 2010

Usklađivanje sjenila za oči sa bojom očiju

Sheila's Fashion Sense
Email: sheila@sheilasfashionssense.com

Pozdrav,

Tako je lijepo ugledati početak proljeća i toplo vrjeme. Da biste se pravilno pripremili za početak proljeća i ljeta, pridružite mi se 7. svibnja i naučite kako se odjenuti sa lakoćom i izgledati predivno.

Razgovarat ćemo o 21 modnoj tajni koje sam ja naučila tijekom godina, a pomogle su mi da se odijevam lijepo, dobijem odličnu cijenu i osjećam se odlično u svakoj situaciji.

Ovaj teleseminar će vam pokazati više od same mehanike mode – pokazat će vam kako odijevanje može postati stil života - filozofija. Na dnu teksta imate link za prijavu. Možete se uključiti uživo ili poslušati snimku kasnije.

Modno vaša,
Sheila

Usklađivanje sjenila za oči sa bojom očiju



Plave oči
Boja patliđana, siva, ljubičasta, ružićasta, tamno plava (tamnija od boje oka)

Zelene i oči boje lješnjaka
Smeđa, ružićasta boja marelice, boja šljive, šumski zelena

Smeđe oči
Nježno ružićasta - bež, žuto-zelena, kiselo zelena, tamnija plava

1. Nanesite sjajilo na kost ispod obrve

2. Nanesite srednji ton sjenila na cijeli kapak

3. Nanesite najtamnije sjenilo na unutrašnji kut oka

©Copyright2007 Sheila Dicks

Sheila Dicks je konzultant za imidž i odjeću koja pomaže ženama da je osjećaju pouzdanije odijevajući se prema svome tipu tijela. Da biste dobili savjete kako se odijevati da izgledate vitkije i kako pronaći svoj najbolji stil nabavite primjerak njezine elektroničke knjige 'Image Makeover' na http://www.how-to-dress.com ili pođite na http://www.sheilasfashionsense.com za besplatnu reportažu '7 Things Your Girlfriends Won't Tell You About Beauty and Fashion' (7 stvari koje vam prijateljica neće reći o ljepoti i modi).