29 listopada 2010

5 savjeta za uklanjanje dlačica

Sheila's Fashion Sense
Email: sheila@sheilasfashionssense.com

Pozdrav,

Uzbuđena sam iz 2 razloga: 1. ljeto je službeno stiglo! i 2. moja kći ostat će kod kuće cijeih mjesec dana! Ona završava studij umjetnosti i sad ima odmor. Planirala sam mnogo zabavnih stvari za nas. Jupi! A govoreći o ljetu – jeste li već stigli do plaže? Jedva čekam.

Ali
Prije nego odjenete kupaći kostim pročitajte ovaj članak.
Želim vam ugodan tjedan!!
Modno vaša,
Sheila


5 savjeta za uklanjanje dlačica

Zimski dani kada smo zakopčani do grla su iza nas i sada je vrijeme da se razodjenemo. Bilo da ćete nositi bikini, tange, kratke ili kapri hlače, želite naći najbrži i najjednostavniji način da vam koža postane glatka i bez suvišnih dlačica.

Uklanjanje dlaka nije baš ugodan zadatak, ali ipak ga morate obaviti. Da biste izvukli najbolje rezultate, evo nekih savjeta:

1. Prvi korak je korištenje piling prije brijanja. Uzmite piling za tijelo sa sitnim zrnima, koji će vas riješiti grube kože i sitnih uraslih dlačica.

2. Brijte se pri kraju tuširanja, dok su dlačice meke i jednostavno ih je odrezati. Ako koristite kremu za brijanje, nabavite umjesto nje prozirni gel za brijanje. Zbog gela ćete lakše uočiti dlačice koje se propustili.

3. Da biste se mogli najučinkovitije obrijati redovito mijenjajte britvicu – nakon svakih 6 brijanja.

4. Za prvo brijanje voskom potražite kozmetičarku. Područje bikinija je vrlo osjetljivo, pa ako brijanje voskom nije učinjeno pravilno može vam ostati modrica ili bol ili urasle dlake. Ako nakon toga poželite pokušati sami, najprije isprobajte na nogama.

5. Kako bi izbjegli iritacije na koži nemojte ostavljati kremu predugo na koži, te izbjegavajte sunčanje nakon depilacije, jer je koža tada još osjetljivija.
Izgledati odlično znači cjelokupan izgled – kosa, odličan izbor odjeće, modni dodaci – sve odlično prezentirano. To je proces korak–po-korak i može promijeniti vaše raspoloženje.

Sheila Dicks je konzultant za imidž i odjeću koja pomaže ženama da je osjećaju pouzdanije odijevajući se prema svome tipu tijela. Da biste dobili savjete kako se odijevati da izgledate vitkije i kako pronaći svoj najbolji stil nabavite primjerak njezine elektroničke knjige 'Image Makeover' na http://www.how-to-dress.com ili pođite na http://www.sheilasfashionsense.com za besplatnu reportažu '7 Things Your Girlfriends Won't Tell You About Beauty and Fashion' (7 stvari koje vam prijateljica neće reći o ljepoti i modi).