30 kolovoza 2010

Da li vam odjeća dodaje kilograme?



Sheila's Fashion Sense
Email: sheila@sheilasfashionssense.com

Da li vam odjeća dodaje kilograme?

Odijevanje u određenom stilu ne mora uvijek istaknuti vaše najbolje kvalitete – to ih ponekad zapravo sakriva. Znamo da se to odnosi na oblik odjeće i stil, ali može se primijeniti i na tkanine, detalje i modne dodatke.

Čipke i nabori
Čipke i nabori su vrlo ženstveni, ali zbog dodatne tkanine skloni su kreiranju punoće.

Teške tkanine
Teške tkanine dodaju kilograme u trenu – posebno ako takva tkanina ima uzorak. Krzo ili lažno krzno izgleda najbolje na ženama koje žele prividno dodati nekoliko kilograma više.

Ukrasne šljokice
Šljokice otimaju pogled, ali odmah dodaju i do 5 kilograma. Nosite ih na mjestima na koja želite prebaciti pažnju i koristite ih štedljivo ako ne želite dodati višak kilograma.

Šalovi
Šalovi su predivan dodatak odjeći, ali neće vam biti od pomoći ako želite sakriti poveći trbuščić ili višak kilograma. Šalovi također imaju sklonost dodavanja viška kilograma.

Modni dodaci
Modni dodaci su potrebni za upotpunjavanje cjelokupnog izgleda. Trik je u izboru ogrlica, šalova i naušnica koji su u skladu sa oblikom vašeg lica. Modni dodaci mogu se čak koristiti za privlačenje ili oduzimanje pažnje sa određenog mjesta. Modni dodaci koji ne odgovaraju odabranom izgledu mogu biti razlog privlačenja pažnje na pogrešna mjesta.

Ukorak sa stilovima
Ponekad održavanje koraka sa najnovijim stilovima neće vam pomoći u izboru vama najboljeg izgleda. Neki stilovi imaju sklonost izmjene izgleda vašeg tijela na ne baš laskavi način. Naučite sve o stilovima koji najbolje izgledaju na vama prije nego krenete u kupovinu.

©Copyright 2007 Sheila Dicks

Sheila Dicks je savjetnica za imidž i odjeću koja pomaže ženama da se osjećaju pouzdanije dok se odijevaju u odjeću koja odgovara njihovom tipu tijela. Da biste dobili savjete kako se odijevati da izgledate vitkije i kako pronaći svoj najbolji stil nabavite primjerak njezine knjige 'Image Makeover' na http://www.how-to-dress.com ili prelistajte http://www.sheilasfashionsense.com i pronađite besplatnu reportažu ' 7 stvari koje vam prijateljica neće reći o ljepoti i modi'.