16 kolovoza 2010

Kupujete li mnogo odjeće i još uvijek nemate što odjenuti?

Sheila's Fashion Sense
Email: sheila@sheilasfashionssense.com

Današnja tema je kupovina odjeće
Divno se zabavite za vikend

Modno vaša,
Sheila

Kupujete li mnogo odjeće i još uvijek nemate što odjenuti?

Ako kupujte mnogo odjeće i osjećate da ipak nemate što odjenuti, možda kupujete pogrešne komade. Ovo ste vjerojatno čuli više puta, ako želite uštedjeti nešto novca i biti lijepo odjeveni – odjenite se klasično. Klasični stil su dijelovi odjeće koji nikada ne izlaze iz mode; na primejr ravno krojena suknja, bijela bluza sa dugmićima, ili obične kožne cipele, sve su to predmeti koje ćete moći nositi godinama.
Ovdje su neki predmeti koji, ako ih kupite za klasični stil, mogu trajati godinama.



Klasično odijelo: klasično odijelo je srednje dužine, sa srednje dugim sakoom i gotovo bez iakvih dekoracija. Neutralne je boje, a sako možete nositi sa hlačama ili sa suknjom. Hlače imaju ravno krojene nogavice, a suknje je ravna ili vrlo malo proširena.



Bijela bluza: klasična bijela bluza je uvijek lijepa i može se nositi sa sakoom na posao ili sa jeansom za vikend.



Ručna torbica: klasična ručna torbica je srednje veličine i neutralne boje. Ne mora biti dosadna, ali ne mora niti biti previše dekorirana.



Mantil: svaka žena treba dugi ogrtač koji može nositi uz haljinu, suknju ili hlače – odogovr je tzv. trench coat ili mantil. Ali neutralne boje i dovoljno dug da ispod njega stane sako.



Kožni blejzer: kožni blejzer u klasičnom stilu dopunjava jeans, a može se nositi sa hlačama za malo uređenije izdanje.



Mala crna haljina: jednostavna crna haljina je predmet koji će trajati dugo vremena. Uvijek je na raspologanju kada birate odjeću za neku posebnu zabavu ili spoj. Odaberite ju u stilu koji odgovara vašem obliku tijela i dužine do koljena.



Sandale: ako imate klasične sandale nikada se nećete pitati što obuti uz haljinu za zabavu. Klasične sandale imaju petu srednje visine, nemaju debeli potplat, usku petu niti neobično zaobljene ili istaknute prste.

©Copyright2007 Sheila Dicks

Bluza, mantil i sandale su sa stranice www.anntaylor.com
Haljina i blejzer sa stranice www.neimanmarcus.com
Odijelo i torbica sa stranice www.newport-news.com

Sheila Dicks je konzultant za imidž i odjeću koja pomaže ženama da je osjećaju pouzdanije odijevajući se prema svome tipu tijela. Da biste dobili savjete kako se odijevati da izgledate vitkije i kako pronaći svoj najbolji stil nabavite primjerak njezine elektroničke knjige 'Image Makeover' na http://www.how-to-dress.com ili pođite na http://www.sheilasfashionsense.com za besplatnu reportažu '7 Things Your Girlfriends Won't Tell You About Beauty and Fashion' (7 stvari koje vam prijateljica neće reći o ljepoti i modi).