27 rujna 2010

7 koraka do predivnog izgleda trepavica

Sheila's Fashion Sense
Email: sheila@sheilasfashionssense.com

Pozdrav,

Jeste li pogledali e-mail o mom najnovijem teleseminaru '21 Fashion Secrets of Stylish Women'? Tako sam uzbuđena što je napokon pripremljen za objavljivanje. Već neko vrijeme razmišljam o tome. Ali znate kako je – neprestano sam ga odgađala.
Ako niste u mogućnosti poslušati nas toga dana, to je u redu, jer bit će sve snimljeno i spremno za download nekoliko dana kasnije.
Također
Prvih 10 osoba koje se pretplate na teleseminar primit će moju mini knjigu 'Professional Dressing' sasvim besplatno.
Želim vam odličan vikend

Modno vaša,
Sheila

7 koraka do predivnog izgleda trepavica



Stara izreka 'dijamanti su najbolji prijatelji djevojke' zaista ide u prilog većini žena – čak i vama – jer je istinita. Ipak, stručnjaci za make-up složili bi se da i maskara, iako ne sjaji, donosi bljesak u oku i čini da lice sjaji. Zato je maskara najbliži suparnik dijamantima kada se radi o najboljem prijatelju djevojke.

Bilo da su vam trepavice duge i tanke, ili kratke i ravne, maskara će naglasiti ljepotu vaših očiju. Da biste se osigurali da su vam trepavice u zaista najboljem izdanju, ovdje je 7 brzih savjeta za nanošenje maskare.

1. Ako imate ravne i kratke trepavice, potreban vam je uviječ trepavica. Prije nanošenja maskare postavite uviječ na trepavice odmah do korijena i nježno pritišćite 25 sekundi. Tada nanesite maskaru.

2. Dok izvlačite četkicu iz tube lagano ju zakrenite, da bi cijela bila natopljena maskarom. Pumpanje četkice unutra-van u tubi samo će učiniti da se maskara prerano sasuši.

3. Držite četkicu okomito zbog nanošenja na donje trepavice i za izbjegavanje mrlja. Koristite štapić sa vatom ispod trepavica nakon nanošenja maskare da biste se riješili viška maskare koji bi mogao stvoriti mrlje.

4. Izgradite debljinu trepavica sa dvije tanke četkice umjesto jednom debljom. Oprezno – ne želite predebele trepavice.

5. Pročešljajte trepavice između slojeva maskare, što će vam dati puniji i stanjeni izgled.

6. Zamijenite maskaru svaka 3 mjeseca kako bi izbjegli bakterije.

7. Uskladite maskaru sa ostatkom make-upa. Ako imate tamnu kosu koristite crnu maskaru, ako vam je kosa svjetlija uzmite smeđu. Držite se podalje od plave.

©Copyright2007 Sheila Dicks

Sheila Dicks je konzultant za imidž i odjeću koja pomaže ženama da je osjećaju pouzdanije odijevajući se prema svome tipu tijela. Da biste dobili savjete kako se odijevati da izgledate vitkije i kako pronaći svoj najbolji stil nabavite primjerak njezine elektroničke knjige 'Image Makeover' na http://www.how-to-dress.com ili pođite na http://www.sheilasfashionsense.com za besplatnu reportažu '7 Things Your Girlfriends Won't Tell You About Beauty and Fashion' (7 stvari koje vam prijateljica neće reći o ljepoti i modi).