11 svibnja 2010

7 savjeta za za liječenje bilo kojeg problema sa celulitom


napisala Terry Edwards

Ako imate problem sa celulitom onda znate kako je teško riješiti ga se. Čini se da te tvrdoglave kvrge jednostavno ne žele nestati. Pa, evo 7 savjeta koji će pomoći smanjiti celulit.
1. Povećajte protok krvi kroz problematična područja.
Ovo se može postići nanošenjem kreme protiv celulita ili sličnog losiona na područja na kojima želite djelovati. Također, piling kože pružit će dodatnu pomoć poticanju povećanog protoka krvi, što pomaže u borbi protiv celulita.
2. Pijte vodu.
Voda pomaže osigurati da su stanice tijela hidratizirane i da pravilno funkcioniraju. To ih ojačava i pomaže boriti se protiv masnih stanica koje formiraju celulit.
3. Izgradite poveznike tkiva.
Dajući tijelu prave količine vitamina i nutrijenata koji su mu potrebni, možete izgraditi i povećati rast poveznog tkiva koje pomaže spriječiti masnoću da se progura do površine.
4. Spriječite slamanje stanica.
Oštećivanje kože stvarima kao što je predugo izlaganje suncu može jednostavno uzrokovati da stanice postanu oštećene i uništene. Koristite proizvode koji pomažu spriječiti da se ovo dogodi.
5. Izgradite više stanica.
Dajte tijelu "pribor", da tako kažemo, koji mu je potreban za izgradnju i održavanje zdravih stanica, što vodi do jake kože i vjerojatnosti za eliminaciju problema sa celulitom.
6. Eliminirajte one štetne slobodne radikale.
Slobodni radikali su najgori neprijatelj vaše kože. Oni uništavaju tkivo kože što zauzvrat kreira više problema sa celulitom. Stvari kao pušenje, alkohol, loše prehrambene navike, i previše sunca rezultirat će oštećivanjem kože.
7. Uklonite mrtvu kožu.
Što su ljudi stariji, to više vremena treba njihovim stanicama da se obnove i uklone. Mrtva kože neće štititi tijelo od celulita. Dakle, najbolje što možete učiniti je ukloniti ih koristeći četku za tijelo. To će pomoći eliminirati mrtve stanice i pokrenuti formiranje novih zdravih stanica.
Prateći ove savjete i učeći više o korijenima uzroka celulita, možete početi eliminirati svaki problem sa celulitom.

Želite li pomoć u eliminaciji celulita? Možete pronaći više informacija o tome kako eliminirati probleme sa celulitom i pomoć u svemu vezanom uz celulit pođite na http://www.Cellulite.InfoFromA-z.com