07 svibnja 2010

Tajne ljepote slavnih osoba


napisala Kimberly Fletcher

Otkrijte tajne ljepote koje današnje zvijezde koriste svakodnevno. To su vrlo uobičajene metode, a neke ste vjerojatno već i sami isprobali ili ipak niste nikada čuli za njih.
Što je to u prelijepim slavnim osobama da ih svi vole?
Pa, one imaju sjajnu kožu, blistaju kad se smiješe i uvijek izgledaju predivno. Sklone su uvijek izgledati kao da su sasvim zdrave i pršte od energije.
To ne dolazi prirodno, pa one moraju raditi na tome kao i svi mi ostali. Svaka slavna osoba ima rutinu koju prati svakodnevno. Ta rutina pomaže im da izgledaju svježe i predivno svakog dana. Mnoge od njih kupuju proizvode, dok ostale prave svoje vlastite prirodne proizvode sasvim same kod kuće. Evo nekoliko savjeta za svakodnevnu njegu kože i tajne ljepote koje su nam otkrile slavne osobe:
Čistite kožu i nanosite hidratantnu kremu dva puta dnevno. Koristite čistač za lice sa trostrukim voćnim kiselinama, jer on najbolje pravi nježni piling kože. Ujutro, očistite kožu i utrljajte čisti vitamin C na lice. Nakon toga nanesite hidratantnu kremu. Koristite laganu nemasnu kremu ljeti, a masniju kremu u zimsko vrijeme.
- Jutarnji režim Halle Berry
Koristite baby maramice za čišćenje, uklanjanje make-upa i hidratizaciju.
- Star Jones
Koristite gel za umivanje i nanesite vazelinski gel svakodnevno na lice ujutro i uvečer za hidratizaciju i omekšavanje kože.
– Teri Woods
Pijte puno vode, čistite lice sa losionom protiv prištića i nanosite hidratantnu kremu.
– Mo’Nique
Otiđite kozmetičarki svaki mjesec na tretman lica, te redovito u saunu zbog pročišćavanja pora.
– Victoria Rowell
Koristite kokosov maslac dva puta dnevno nakon tuširanja. Kokosov maslac održava mekoću kože i glatkoću, te pomaže pri uklanjanju ožiljaka.
– Lisa Leslie
Živiti nutricionistički, spiritualno i emocionalno. Ne dopustite da vas povuku negativne energije iz prošlosti i pokušajte živjeti bez stresa što je više moguće. Uživajte u masažama, umatanju tijela u morske alge, manikurama i pedikurama. Vježbajte redovito i ne konzumirajte ugljikohidrate nakon 19 h, te pijte puno vode.
– Jody Watley
Izbjegnite trudničke strije nanošenjem kokosovog maslaca čim se one počnu pokazivati. Konzultirajte svog liječnika radi programa vježbanja i zatim se pridržavajte istoga.
– Cindy Braggs
Za suhu kožu, napravite piling jednom tjedno i tretman lica jednom mjesečno kod kozmetičarke. Nanesite hidratantnu kremu na lice redovito svakog dana. Koristite uklanjivač make-upa, a redovito jednom do dva puta mjesečno pođite na manikuru i pedikuru. Vježbajte najmanje 2 puta tjedno.

Prilagodite svaku od ovih tajni ljepote današnjih zvijezda svome životu, pa ćete biti na pravome putu do izgleda poput dvojnice neke slavne osobe.
Celebrity Bath and Body Secrets Exposed napisala Kimberly Fletcher