05 svibnja 2010

Tajne ljepote – za mladenački i predivan izgled


napisala Kelly Price

Postoje mnoge tajne ljepote koje treba slijediti, a nastale su uz ranijih tehnika, ali mnoge su ostale bezvremenske, no naglasit ćemo najjednostavnije tajne ljepote u ovome članku.
Svake godine, dolazi novi set tajni ljepote, kao i nekoliko bezvremenskih klasičnih savjeta koje još uvijek možete prepoznati. U današnjem društvu, mnogi se okreću slavnima da saznaju kakav im je novi stil, najnoviji trend ili najnoviji set tajni ljepote.
Mitovi zvijezda
Kroz cijeli Hollywood, postoji mnogo tajni ljepote kojih niste svjesni dok gledate svoju omiljenu glumicu na filmskom ekranu.
Ako mislite da one imaju najčišću, najglatkiju i najzdraviju kožu, nažalost – gadno se varate.
Slavne osobe se vjerojatno i same bore sa jednakim problemima od kojih pate i svi ostali, uključujući ožiljke, akne, iritacije kože, te učinak starenja.
Tajne ljepote koje one imaju su dodatne mjere koje poduzimaju da se osiguraju kako javnost neće otkriti njihove mane.
Spa tretmani su popularne tajne ljepote slavnih osoba, jer ondje ne samo da imaju sve povlastice, već mogu uživati i u učincima oporavka uz neke od najtraženijih proizvoda.
Slavne osobe dolaze u te spa centre da bi uklonile površinu kože, obavile razne tretmane laserom, te i vrhunske pilinge kože i razne masaže.
Proizvodi koji ublažavaju iritacije kože ili suhu kožu također se mogu kupiti u spa centru, ako odlazak u jedan od centara nije moguć.
Ti proizvodi imaju cijene od 150 kn za hidratantnu kremu ili 35 kn za proizvod koji oporavlja kožu.
Iako se slavne osobe podvrgavaju procedurama, kao što je lifting očiju, lifting lica ili uklanjanje vrećica ispod očiju, postoje i tajne ljepote koje je sasvim jednostavno pratiti.
Tajne ljepote za sve
Ovo jednostavno zahtijeva upotrebu kremice za područje oko očiju.
Tajna 1 – krema za područje oko očiju
Mala količina ove kreme ispod i oko očiju može ublažiti znakove bora i starenja. Slijedeća tajna koja se odnosi na kožu, uključuje upotrebu dobrog čistača za kožu.
Tajna 2 – kako spriječiti tanke linije i bore
Naučite što najbolje djeluje na vašoj koži, pa ćete biti na najboljem putu da zaštitite svoje lice od daljnjeg oštećivanja.
Za kreme sa retinolom se tvrdi da spriječavaju tanke linije kod pretvaranja u prve bore.
Još jedna tajna ljepote koja će zaštiti vaše lice od oštećivanja, ali i zaštiti cijeli vaš život je izbjegavanje sunca.
Nošenje šešira tijekom sunčanog dana, te korištenje što većeg zaštitnog faktora u kremi za sunčanje, može zaštititi kožu od najrazornijih utjecaja koje donosi sunce.
Možda niste razmišljali o ovoj tajni ljepote, jer to je vjerojatno nešto što vam je majka rekla već milijun puta, ali stajanje pravilno uspravno ne samo da će prezentirati auru samopouzdanja oko vas, već će učiniti da izgledate 5 kg tanji, a skinut će i 5 godina sa vašeg izgleda.
4. San
Još jedna tajna ljepote nije ništa novo – dobar noćni san.
Kada osoba ne dobiva dovoljno sna, njezine oči postaju natečene i crvene; koža se čini sivkastom i beživotnom; a lice se počinje opuštati.
Još više tajni ljepote
Ostale tajne ljepote uključuju: brijanje pod parom nakon vrućeg tuširanja zbog jednostavnijeg povlačenja brijača; piling kože zbog pomoći cirkulaciji i mekoće; te nošenje sunčanih naočala radi spiječavanja bora koje se razvijaju radi žmirenja.
Biti lijepa ne mora iziskivati bogatstvo, a najjednostavnije tajne ljepote opisane u tekstu iznad pomoći će vam da održite svoj najbolji izgled.

VIŠE BESPLATNIH INFORMACIJA

O svim aspektima zdravlja i više o ljepoti posjetite veliki izvor članaka, i datoteka za download na http://www.net-planet.org/index.html