26 svibnja 2010

Prirodni tretmani za njegu akni – izliječite akne u svome domu!


napisao Dy Loh

Neke od metoda mogu zvučati prilično smiješno, ali društvo napadnuto aknama bit će prilično hrabro i isprobati sve metode koje djeluju. Ovo su one koje sam iskušao osobno i dobro su djelovale na mojoj koži.
Prirodni tretman za akne 1
Istisnite malo paste za zube i namažite na prištić prije odlaska na spavanje. To bi trebalo smanjiti oteklinu koju je stvorio prištić. To je jedno od najpopularnijih kućnih sredstava, upravo zato što djeluje!
Prirodni tretman za akne 2
Poprskajte malo limunovog soka na oštećeno područje. Prirodna kiselina iz limuna pobit će sve bakterije i uravnotežiti PH vrijednost vaše kože.
Prirodni tretman za akne 3
Naribani krastavac stavljen na lice i oči tijekom 10 do 20 minuta potvrđeno je da djeluje. Posebno je učinkovito kao sredstvo za uklanjanje mitesera sa kože.
Prirodni tretman za akne 4
Sok aloe vere ili gel nanesen na oštećeno područje može uvelike ubrzati prirodan proces zacjelivanja kože. Pretjerana upotreba može vam isušiti kožu, zato pri ruci uvijek imajte hidratantnu kremu.
Prirodni tretman za akne 5
Pomiješajte malo octa i soli u zdjelici. Nakapajte malu količinu na ruku i nježno protrljajte oštećena područja. Ostavite 10 do 20 minuta, pa isperite.
Prirodni tretman za akne 6
Naribajte malo muškatnog oraščića u malo mlijeka i nanesite na oštećeno područje. Prištići nestaju kao magijom odneseni bez ikakvih ožiljaka ili oštećenja koja ostaju iza njih! Ovo je zaista djelotvorno.
Evo imate ih tu, 6 prirodnih načina (možete ih naći u svojoj kuhinji!) za borbu protiv akni!

Dylan se borio sa aknama i POBIJEDIO! Ako ste uživali čitajući gornji članak o prirodnim tretmanima za njegu kože, voljet ćete čitati i ovo! Dođite do još tonu novih besplatnih savjeta o prevenciji akni, te liječenju ožiljaka na http://acne-skin-care-tip.blogspot.com