11 lipnja 2010

Top 5 filmova o vjenčanjima


napisao Craig Fairgrieve

Luda vjenčanja (The Wedding Singer) –
Volim ga! Ne možete ništa protiv pijanog, napadnog i temeljito zeznutog pjevača kada se radi o bendu koji svira na vjenčanjima. Obično je svačija kanta za smeće, vikendom je DJ, ili u ovom slučaju “bend koji pjeva obrade ”. Adam Sandler je savršena osoba za ovu romantičnu komediju. Posebna napomena mora se izreći Billyju Idolu i naravno nezaobilaznoj glazbi 80-ih godina. Ako ga niste pogledali, zašto se onda uopće pripremate za vjenčanje?
Lovci na djeveruše (The Wedding Crashers) –
Još jedna komedija, ovaj put Owen Wilson i Vince Vaughn donose svoju super kemiju na TV ekran, te svoju priordnu komičnost. Njih dvojica su baš tip osoba za koje ŽELITE da vam se pojave na vjenčanju, jer čini se da donose veselje gdje god se pojavili! Isla Fisher se ovdje pokazala kao pomalo poremećena nimfomanka željna seksa. Zabava za cijelu obitelj, pa možda baš ne i staru tetu Doris! Ali kao što je veliki Billy Connelly jednom rekao “Oni nisu to samo rekli, oni su to već i učinili ”.
Četiri vjenčanja i sprovod (Four Weddings and a Funeral) –
Ahhhh, mora li se još nešto reći o ovome? Pokrenulo je karijeru čupavog Engleza sa profesionalnom otmejnošću Hugha Granta, a zbog te komedije svi se na kraju osjećaju toplo i voljeno. Smiješna i dirljiva u jednakoj količini, ovo je pravi klasik. Osim one rečenice “Zar kiši, nisam primijetio ”, ovo je odličan komad komedije koja i danas pršti veseljem jednako kao 1994.! Vesela 1994.! Možete li to vjerovati!
Sedam nevjesta za sedmero braće (Seven Brides for Seven Brothers) –
HAHA, MUŠKARCI OTIMAJU ŽENE I DRŽE IH U ZATOČENIŠTVU, DOK IM ISTOVREMENO PJEVAJU! Možete li zamisliti odakle im ta ideja, eh? S tim se ne bi postiglo ništa u današnje vrijeme, to je sigurno! Ne samo da ima pjesme i smijeha i veliku šarenu pozadinu, nego sve završava doživotnom srećom. Baš kao mnogi brakovi u stvarnom životu. Predivno!
Kill Bill 1 & 2 –
Što? Pa i tu ima vjenčanja. Zapravo, na vjenčanju se događa sva akcija. Dakle, nije baš najromantičniji rezultat, ali mislim da se ipak može ubaciti u kategoriju “vjenčanja”. Zato pogledajte kako Uma miješa guzom, sve što trebate učiniti jest sjesti i brojati mrtvace!
Do slijedećeg puta, Ding Dong, Ding Dong, Ding Dong, ahhhhhhh

Vi volite filmove, mi volimo filmove! Više kritika na www.theroundup.co.uk
Ako želite pomalo smušena i nedovršena mišljenja, onda ste, prijatelju, na pravome mjestu.
Svi najnoviji (to tvrdimo sami) podaci iz svijeta filmova.
Želite kritike, imate ih!
Želite tračeve tko s kime i gdje i prilično nevažne činjenice? Onda prestanite tražiti!