10 lipnja 2010

Top 9 lista hrane za sagorijevanje masnoće


napisao David Sodergren

Hey, jeste li čuli za ovo? Zaista postoje neki oblici hrane koji pomažu vašem tijelu da sagori više masnoće. Nije li prilično super što jednostavno možete pojesti tu hranu i povećati si mogućnost za sagorijevanje masnoće? Napravio sam popis za vas! "Najbolja hrana za sagorijevanje masnoće "
• Limun
Gotovo sve citrusno voće ima tu dodatnu mogućnost za sagorijevanje masnoće. Možete jesti naranče, mandarine ili grejp. Ali limun je preporučen kao najjači od svih. Krenite i zagrizite ga! To je dobro za vas.
• Brokula
Mnogi ne vole ovo povrće. Ako ne volite njegov okus, napravite gulaš i ubacite ga. Tada će imati slabiji okus. Kuhajte brokulu dok omekani i tada ju pojedite. Jeste li znali da brokula sadrži gotovo jednako vitamina C kao limun? Brokula ima pozitivan efekt na mogućnost sagorijevanja masnoća. Trebate pokušati dodati ju svojoj večeri, jer sadrži mnoge minerale i vitamine koji su dobri za vas
• Mrkva
Zečevi ne mogu pogriješiti, nema tu šale. Mrkva je dokazana pomoć u sagorijevanju masnoća. Trebate pokušati pojesti ju sirovu, jer većina kvalitetnih minerala i vitamina nestaje dok ju kuhate. Mrkve također sadrže karoten za koji kažu da vam daje lijepi preplanuli ten.
• Jabuka
Jabuka kao i limun sadrži mnogo vitamina C i dokazano pomaže u sagorijevanju masnoće. Zato nastavite jesti ovo voće i gledajte kako kilogrami nestaju sa vas.
• Losos
Riba koja će izjesti vaše masnoće? Ne, ali ulja iz te ribe će to učiniti. Strašno, ha? Zovu se omega-3 ulja. Dokazala su se kao mogućnost za sagorijevanje masnoća. Ta omega-3 ulja su također dobra kao zaštita od srčanih udara i slično. Eskimi nikada nisu čuli za nešto što se zove bolest srca. Jedan od razloga jest to što se hrane sa puno ribe bogate omega-3 uljima.
• Čili (chili)
Osjećam se ljuto, ljuto, ljuto. Začini, a posebno čili, su pravi način za sagorijevanje masnoće. Oni pokreću metabolizam i poveavaju vašu prirodnu mogućnost za sagorijevanje masnoće. Ako odlučite dodati čili u obrok, potrudite se ukloniti sjemenke jer one imaju najviše ljutine. Ili, ako baš volite vrlo ljuto = dodajte ih u obrok.
• Senf
Niste znali za ovo, kladim se? Pa, istina je. Senf povećava sagorijevanje masnoće. Ali potrudite se odabrati senf koji ne sadrži mnogo šećera.
• Češnjak
Češnjak je taaako dobar. On ne samo da potpomaže sagorijevanje masnoće, već je odličan za imuno-sistem. Češnjak sadrži mnoge vitamine i minerale koji su odlični za vitalnost. Nuspojava je jedino to što vam dah neće biti nimalo privlačan!
• Đumbir
Pijte puno đumbirovog piva! Ne baš, ali tu ste. Đumbir je podcijenjen. Dolazi sa Dalekog Istoka i u sebi ima neka odlična svojstva. Jedno je sagorijevanje masnoće. Đumbir je začin koji svakako trebate isprobati.
Pročitali ste ”Top 9 lista hrane za sagorijevanje masnoće ”. Potrudite se isprobati ih!

Ovo vam nije bilo dovoljno? Vi ste onda gladoš... OK, vrijeme je da otkrijete dodatne vrhunske proizvode koje koriste ljudi koji su uspjeli izgubiti na težini... kliknite ovdje i saznajte