06 srpnja 2010

10 upozoravajućih znakova da se neće vrlo skoro vezati uz vas


napisala Christine Akiteng

Kada ste ludo zaljubljeni u dečka lako je ignorirati sve znakove koje vam on daje, a koji govore da ne očekujete obvezivanje bilo kada u skorijoj budućnosti. Mnogi dečki su prilično iskreni po pitanju obveza, ali mnoge žene ostaju u vezi nadajući se da će se on za neko vrijeme predomisliti. Radila sam sa ženama koje su visjele u vezi po nekoliko godina (sa prekidima) do dana kada je on zapravo rekao “Uzimam ” nekoj drugoj, ali i tada su se nadala da će ju ostaviti i vratiti se njima.
Postoje mnogi znakovi upozorenja, ali ovdje je samo nekoliko najčešćih. Pogledajte možete li se pronaći u bilo kojem od njih.
1. On vam govori da ste lijepi, predivni, puni ljubavi, ljubazni, suosjećajni itd i da će dečko koji vas dobije biti zaista sretan (prijevod: taj dečko neću biti ja)
2. Izbjegava razgovor o svojoj prošlosti, izbjegava direktna pitanja, donosi odluke nasamo i govori o budućnosti koja ne uključuje vas (prijevod: bolje da nestanete prije tog vremena).
3. Još uvijek je u redovitom kontaktu sa jednom ili više svojih bivših djevojaka (ili žena) i ne želi uključiti vas u prijateljstvo ili predstaviti vas (prijevod: niste “broj jedan ” u njegovom životu).
4. Još uvijek je ljut na bivšu djevojku (ili ženu), okrivljava nju za probleme u vezi i sebe smatra žrtvom “žena” (prijevod: i vi ste žena, i vi ste njegov problem).
5. Govori vam da se ne može obvezati dok ne bude siguran da se može brinuti za vas (prijevod: ne mogu se brinuti ni za sebe, pa ne očekuj da se brinem za tebe).
6. Govori i ponaša se drugačije (ne s ljubavlju ili poštovanjem) pred svojim prijateljima i obitelji za razliku od vremena kad ste sami (prijevod: nije me briga što misle o tebi kao potencijalnoj “supruzi” ili majci moje djece, jer ti to nikada nećeš postati).
7. Kaže vam da želi stvari da krenu malo sporije, želi upoznavati druge žene i imati “otvorenu” vezu (prijevod: misli da izvan vaše veze postoji netko tko je bolji za njega).
8. Šest mjeseci ste u vezi, a on još uvijek “promatra što će se dogoditi ” (prijevod: nisam baš toliko zaljubljen u tebe, pa čim naiđe netko drugi odlazim).
9. Govori vam da se ne smijete emotivno “vezati” za njega svaki puta kad mu kažete da ga volite (prijevod: što želiš da ti kažem, da i ja volim tebe? Ma, molim te!).
10. Kaže vam u lice da nije zainteresiran za smirivanje u skorijoj budućnosti (prijevod: ako se želite udati – nađite si drugoga)
Ponekad u dubini sebe već znate da veza ne ide nikamo, želite ju prekinuti i krenuti dalje, ali zbog toga što vi i on imate jaku povezanost dušama ostajete gdje jeste. Jedan dio vas govori “kreni”, a drugi govori “ali on je moj savršeni par ”. Pa, možda i jest vaš savršeni par, ali nisu svi savršeni parovi tu za cijeli život. Možda je vaša duša naučila ono što je željela iz ove veze i spremna je krenuti dalje. A možda svatko od vas mora istražiti sebe nasamo, pa ćete možda jednom u životu opet biti zajedno. Nikada nećete saznati ako ne uzmete vrijeme da budete zaista iskreni prema sebi i sagledate svoju vezu onakvu “kakva sad zaista jest ” umjesto “što bi mogla biti ”.

O autoru: Christine Akiteng, međunarodno poznata Trenerica seksualnog samopouzdanja i spojeva, te autor e-knjige: The Art Of Seducing Out Of Fullness™ pomaže muškarcima i ženama steći tu PRIRODNU LAKOĆU koja privlači suprotni spol – bez mentalnog stresa i emocionalnih frustracija današnje dinamike pri spojevima.
Christineine web stranice: http://www.torontosnumber1datedoctor.com i http://www.theartofseducingoutoffullness.com