12 srpnja 2010

Hrana koja sagorijeva masnoće


napisao Stephen Hartrick

Postoji poprilična količina hrane koja sagorijeva masnoće, a većinu njih već konzumiramo kao dio svakodnevne prehrane. Ako ne, trebali biste!
Neću ovdje navesti baš svu hranu koja sagorijeva masnoće, ali ovdje će se naći lista od 10 najsnažnijih oblika takve hrane koju možete promotriti, s time što je većina toga već u vašoj kuhinji.
Evo ih, nikakvim posebnim redom.
1) Jabuke
Pa, liječnici i naši baka i djed već godinama nam pokušavaju dokazati koliko je zdravo jesti jabuke, a one imaju i efekt na tijelo kojim sagorijevaju masnoće, pa zbog toga – dvostruko mljac!
2) Brokula
Brokula je jedna od malo vrsta hrane u kategoriji povrća koja je zaista dobar izvor vitamina.
3) Prokulice
Vrlo malo osoba širom svijeta voli prokulice, ali ne može im se osporiti da su dobre za zdravlje, a ako uz to i skinu nekoliko kilograma sa naših tijela – zašto ih ne iskušati?.
4) Kupus
Ovo baš i nije neko iznenađenje, očito zato što je ideja o čarobnoj juhi od kupusa potekla od neke ideje, iako bi ju se zapravo trebalo nazivati ekstremom, a ne dijetom.
5) Mrkve
Dobre stare mrkve! Osim popravljanja noćnog vida, one nas održavaju zdravima i vitkima. Super su!
6) Cvjetača
Još jedna koja nije baš omiljena ljudima, ali bolje je dodati ju na tanjur da bi se ta masnoća napokon počela topiti.
7) Celer
Ljudi obično urone celer u neku vrstu preljeva za salatu ili posipaju solju prije nego ga pojedu, ali za pravi efekt zagorijevanja masnoće trebalo bi ga jesti bez svih dodatnih gluposti.
8) Naranče
Volim naranče, jeo bih ih cijeli dan!
9) Luk
Zbog njega vam možda dah smrdi, ali isplati se, jer na kraju dana svaka pomoć je dobro došla.
10) Češnjak
E, sad smo tu! Čuva nas od vampira i u isto vrijeme skida nam težinu, zašto tražiti išta više!
Očito je da će bilo kakva kombinacija gore navedenih vrsta hrane pomoći da otjerate suvišnu težinu sa tijela, ali molim vas nemojte pretjerati i početi živjeti od samo jedne namirnice – jer dugoročno nećete moći ostvariti željeni efekt, a ni svome tijelu nećete donijeti zdravlje.
Ono što vam je potrebno je osjetljiva kombinacija hrane koja sagorijeva masnoću u svakodnevnoj prehrani sa malo tjednog vježbanja, zbog čega će se masnoće početi topiti puno brže nego što mislite, pa ćete ih tada zaista zvati SNAŽNOM HRANOM KOJA SAGORIJEVA MASNOĆE!

Za najbolje programe za gubitak težine koji će vam pomoći u potrazi za najboljim izgledom pođite ovamo! http://www.squidoo.com/workoutreview/, pa neće dugo potrajati dok se pogledate u ogledalo i ugledate potpuno novu sebe!