24 srpnja 2010

Imate li sve cipele koje su vam potrebne?



Sheila's Fashion Sense
Email: sheila@sheilasfashionssense.com

Imate li sve cipele koje su vam potrebne?

Zar ne da voolite cipele? Ako ste kao većina žena, vjerojatno ih volite i vjerojatno ih imate jako puno - sandale, tenisice, platforme, čizme, plitke cipele i slično. Sjevernoamerikanke imaju prosječno 30 pari cipela i kupuju po 6 novih pari godišnje. Dakle, ako imate previše cipela, pitanje je, 'Imate li sve cipele koje su vam potrebne'? Da bi vam pomogli pri razmišljanju, ovdje je popis cipela koje odgovaraju u svakoj prilici:

1. Plitke cipele: ako se odijevate profesionalno, treba vam par kožnih plitkih cipela neutralne boje. Plitke cipele odlično idu uz suknje, odijela i hlače. Uvijek ćete izgledati prikladno i sa stilom dok nosite plitke cipele. Dodatni par je odlično imati kada morate ih odnijeti na popravak ili ostaviti da se izrače

2. Čizme do koljena: treba vam par dugih čizama koje ćete nositi uz suknje i odijela tijekom hladnih mjeseci. Modne čizme su također odlične uz jeans i sličnu odjeću.

3. Ljetne plitke cipele: budući da sandale nisu prikladne za poslovne izlaske, tijekom ljetnih mjeseci odaberite plitke cipele otvorene na prstima svijetlih boja kao što je krem, siva ili bež. One odlično izgledaju uz hlače, suknje i odijela.

4. Sandale sa remenčićima: treba vam najmanje jedan par za nošenje uz formalnu i manje formalnu odjeću.

5. Obične sandale: sandale sa niskim petama, japanke ili espadrile pastelnih boja odlične su za plažu i slične prilike.

6. Obične cipele: jedan par neutralno obojenih običnih cipela kao što su klompe odgovarat će za vikend.

7. Obuća za aktivnosti: ako vježbate trebat će vam sportska obuća koja ne samo da je trajna, već i lijepo izgleda. Ako provodite većinu vremena na otvorenom u šetnjama po svim vrstama vremena trebat će vam i par kaljača.
Pregledajte svu svoju obuću i provjerite ima li gdje god nedostataka, tada te nedostatke popravite i tada organizirajte svoju odjeću točno po situacijama kako ćete ih nositi. Svim ljubiteljima obuće – sretan šoping.

©Copyright 2007 Sheila Dicks

Sheila Dicks je konzultant za imidž i odjeću koja pomaže ženama da je osjećaju pouzdanije odijevajući se prema svome tipu tijela. Da biste dobili savjete kako se odijevati da izgledate vitkije i kako pronaći svoj najbolji stil nabavite primjerak njezine elektroničke knjige 'Image Makeover' na http://www.how-to-dress.com ili pođite na http://www.sheilasfashionsense.com za besplatnu reportažu '7 Things Your Girlfriends Won't Tell You About Beauty and Fashion' (7 stvari koje vam prijateljica neće reći o ljepoti i modi).