09 srpnja 2010

15 signala sa prvog spoja da je zainteresiran za vas!


napisala Christine Akiteng

Sada već više nije tajna da nisam niti odvjetnica nagovaranja, manipulacije i jurnjave za ljudima koje bi trebalo natjerati da nas vole. Nema toga što je muškima odbojnije nego žena koja neprestalno preklinje za njegovo vrijeme i pažnju. Čak i ako vas je u početku volio, "jurnjava" za njim će ga otjerati.
Najbolje je naučiti i potražiti neke uobičajene znakove koji će vam reći je li zainteresiran za vas. Na taj način nećete učiniti budalu od sebe ili sasvim ubiti onu iskru koja bi uz malo njegovanja mogla postati plamen!
Evo 15 uobičajenih znakova koji kažu da je zainteresiran:
1. Dobrovoljno isključuje svoj mobitel i/ili biper da vas dvoje nitko ne bi prekidao.
2. Održava neprekidan kontakt očima (onim predivnim pogledom) i smiješi vam se – sve više i više.
3. Predstavlja se kao više nego ljubazna osoba, ali i kao osoba koja je zainteresirana da postane vaš ljubavnik.
4. Dijeli komplimente na vaš izgled, ne općenito kao “izgledaš dobro ” već specifično kao “Sviđa mi se tvoja kosa/oči/koža" i slično).
5. Poigrava se vama: izaziva, potiče, provocira, postavlja izazove – sve što nagovještava da vas zavodi i poziva na “petljanje ” uz dodatak recipročne nesigurnosti. Ovdje ne govoim o seksu, zavođenje ne mora uvijek biti seksualno.
6. Nalazi isprike (slučajne ili druge) da dodirne vaš gornji dio leđa (pomaže vam popeti se uz stepenice), donji dio leđa (upućuje vas prema stolu) rame (provjerava je li vam dovoljno toplo) i slično. Dobra je bilo kakva isprika da vas dodirne.
7. Zainteresiran je za razgovor sa vama – a to uključuje govor tijela dok se lagano naginje prema vama. Izgleda animirano i iskreno sretno što razgovara sa vama i ne skenira sobu tražeći slijedeću “žrtvu”.
8. Postavlja pitanja o vama, vašem životu, poslu, strastima, djetinjstvu (ili djetetu/djeci ako ih imate), snovima, omiljenoj boji i slično.
9. Pažljivo sluša i pamti što govorite. Ako sluša, otkrit ćete da ponavlja neke stvari koje ste rekli da bi postavio više pitanja. Također ćete primijetiti da koristi neke vaše vlastite izraze i fraze – to se zove zrcaljenje.
10. Otvoreno dijeli informacije o svom životu; direktno i iskreno odgovara na vaša pitanja. To nije isto kao “izlijevanje emocionalnih problema pred vas.” Trebalo bi biti jasno da je zainteresiran za vas u smislu ‘zainteresiran za ljubav” ne kao terapeut.
11. Nagovještava da bi se nešto moglo dogoditi “slijedeći put ” ili vas direktno pita vrlo rano tijekom spoja da li ste slobodni tad i tad da učinite to i to.
12. Ne kaže samo zbogom i ne odlazi, već se povlači vjerojatno čekajući poljubac, ali ne želi upropastiti sve ako postane nametljiv.
13. Pokušava produžiti spoj pitajući želite li poći negdje na kavu ili vas poziva da podijelite prenoćište (njegov stan, vaš stan gdje god bio). To samo pokazuje da ne može bez vas.
14. Zove još iste večeri ili odmah slijedeći dan nakon spoja da vam kaže da se odlično proveo.
15. Poziva vas ponovo na spoj već za nekoliko dana – sve čime bi učinio da se prikažete zauzetima i izvan tržišta slobodnih.
Da kažemo istinu, kad je muškarac zainteresiran za vas, svoj će interes pokazati na više načina nego što možete zamisliti. Takvi su muški. Ispravka. Takvi su samo STVARNI muškarci.
Ako se već viđate sa nekim, trebali biste također pogledati moj članak 10 upozorenja da ne dobivate dovoljno ljubavi. Ako uvijek pokušavate uloviti nekoga, pronaći ćete na mojoj web stranici savjete kako odabrati “pravu" osobu, uključujući odvajanje potencijalnih dobrih spojeva od onih koji samo crpe energiju, savjete o tipovima veza koje neće trajati dugo, kako identificirati tko je u stanju uzimati i dijeliti u vezi i slično. Moja je želja da svi postignemo mogućnost odabrati partnere sa kojima ćemo imati užitak “suigrača" umjesto protivnika.

O autoru: Christine Akiteng, međunarodno poznata Trenerica seksualnog samopouzdanja i spojeva, te autor e-knjige: The Art Of Seducing Out Of Fullness™ pomaže muškarcima i ženama steći tu PRIRODNU LAKOĆU koja privlači suprotni spol – bez mentalnog stresa i emocionalnih frustracija današnje dinamike pri spojevima.
Christineine web stranice: http://www.torontosnumber1datedoctor.com and http://www.theartofseducingoutoffullness.com